Love is in the air

Famke Louise wil koste wat het kost Valentijnsdate

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise wil koste wat het kost Valentijnsdate
RTL

Famke Louise (21) is helemaal over haar breuk met Ronnie Flex (27) heen en heeft wel weer zin een gezellig afspraakje. Ze is nu naarstig opzoek, maar heeft geen Tinder nodig om haar soulmate te vinden. De Vroom-zangeres richt zich nu gewoon op haar grote aantal volgers op Instagram.

‘misschien is het leuk als ik met één van jullie op date ga op Valentijnsdag?"

Famke heeft op haar social media een filmpje gedeeld waarin ze haar volgers uitdaagt om met de influencer op date te gaan. “Wie wordt mijn Valentijn?”, schrijft ze erbij.

In het filmpje vertelt Famke, die momenteel geniet van een heerlijke vakantie in Thailand, dat ze een goed idee heeft: “Ik zat vanmiddag op het strand en ik dacht: ‘misschien is het leuk dat ik met één van jullie op date ga op Valentijnsdag?’”

Famke Louise ‘belaagd’ door dierenactivist tijdens presentatie
Lees ook

Famke Louise ‘belaagd’ door dierenactivist tijdens presentatie

“Is dat een goed idee?”, vervolgt ze met een lachje. Ze roept daarna haar geïnteresseerde volgers op  onder het filmpje te reageren. Gezien de ruim 6000 reacties zijn er voldoende gegadigde, waaronder enkele bekende vrienden van haar. Zo komt YouTuber Jessie Maya al gelijk met een suggestie: “Midgetgolf?” en voormalig Temptation Island-deelnemer Timone lijkt er zin in te hebben. “Kies mij!”, schrijft hij zeer enthousiast onder de video.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Famke Louise