Kleine jongen

TVOH heeft opvolger voor Lil’ Kleine gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenTVOH heeft opvolger voor Lil’ Kleine gevonden
RTL

Het is misschien nu al het spraakmakendste seizoen van ‘The Voice of Holland’, en dat komt niet door de zangkwaliteiten van de kandidaten. Al weken is de vermeende ruzie tussen coaches Anouk (44) en Lil' Kleine (25) het gesprek van de dag. De rapper laat in ieder geval weten dat hij zeker van de partij is tijdens de live show, maar lijkt zijn opvolger al wel te hebben gevonden.

“Pikkie, ga jij eens op die stoel!”

Jorik, zoal de rapper eigenlijk heet, deelt op zijn Instagram dat hij gewoon aanwezig zal zijn bij de uitzending. Kleine is samen met zijn kleine Lío in de studio van The Voice om een kleine rondleiding te geven. In zijn stories maakt hij nogmaals duidelijk dat zijn naam nog altijd op de rode stoel schittert.

Anouk en Lil' Kleine vrijdag samen in liveshow The Voice
Lees ook

Anouk en Lil' Kleine vrijdag samen in liveshow The Voice

“Eruit gezet? Ronnie Flex als vervanger? Nee! We zijn er gewoon weer hoor”, klinkt het in een filmpje. Dan komt hij op een lumieus idee, namelijk zijn grootste trots op de stoel zetten. “Pikkie, ga jij eens op die stoel!”

Wat volgt is een zoet kiekje van baby Lío in de grote rode stoel van The Voice of Holland. “Geloof niet alles wat je hoort”, schrijft hij bij de foto. “Zie jullie bij de live shows jongens!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toch zien veel kijkers hem liever voorgoed vertrekken...

De eerste live show van The Voice of Holland is vrijdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. 

Lees meer over
Lil Kleine