er kan er maar een de winnaar zijn

Harry en Meghan weigeren om prijs uit te reiken tijdens Oscars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan weigeren om prijs uit te reiken tijdens Oscars
RTL

Hoewel tout bekend Hollywood zich opmaakt voor de 92ste editie van de Oscars, is er één koppel dat dit jaar schittert van afwezigheid: prins Harry (35) en zijn Meghan Markle (38). Dat meldt het Engelse weekblad 'HELLO!'.

De hertog en hertogin van Sussex zijn door de organisatie benaderd om de award in de categorie 'Best Picture' weg te geven, maar bedankte vriendelijk. Volgens een bron van het tijdschrift zijn ze vereerd, maar gaat het feestje niet door.

Madonna wil appartement verhuren aan Harry en Meghan
Lees ook

Madonna wil appartement verhuren aan Harry en Meghan

Het was niet zo'n gek idee, want Harry is de afgelopen dagen in Amerika gespot. In Miami om precies te zijn. De jongste zoon van prins Charles en prinses Diana was daar voor een bijeenkomst met bankgigant JP Morgan.

Sinds Harry en Meghan hun koninklijke taken hebben neergelegd, wonen ze in een buitenwijk van Victoria, in het westen van Canada. Hoewel de jonge ouders er tot rust komen, zien de Canadezen het koninklijke stel het liefst zo snel mogelijk weer vertrekken.

De voornaamste reden is dat de bevolking geen belasting wil hoeven betalen voor de veiligheid van de Britse royals. Dat blijkt uit cijfers van de Canadese televisiezender CTV. Ook de Britten zelf zijn van de leg door de wisseling van de wacht. Bekijk de video hieronder:

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleOscars