STATUS UPDATE

Love Island-Matthy en Kelly zijn toch nog samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© instagram @kellyvanderminneLove Island-Matthy en Kelly zijn toch nog samen
RTL

Dat Matthy en Kelly uit het eerste seizoen van Love Island uit elkaar zijn gegaan, roept bij veel mensen verbazing op. Nu blijkt dat de twee helemaal niet uit elkaar zijn. Ze zijn nog samen. Dat bevestigt Kelly op haar Instagram.

"Social media geeft een vertekend beeld"

"Ken jij hget perfecte stel" Ik niet", schrijft Kelly bij een foto van zichzelf en Matthy. "Elk koppel heeft namelijk ups en downs", vervolgt ze. Daarna legt Kelly verder uit waarom ze afgelopen maandag een Instagram Story plaatste waarop ze vertelde dat zij en Matthy uit elkaar waren. "Afgelopen maandag koos ik ervoor om 4 minuten lang een van die downs te delen op mijn story. Ik handelde uit emotie, wat achteraf niet zo handig bleek te zijn."

Love Island-Matthy en Kelly gaan samenwonen
Lees ook

Love Island-Matthy en Kelly gaan samenwonen

Maar zijn Kelly en Matthy nog samen? "Ja", zegt de op die vraag. Daar schrijft ze een hartje bij. Daarmee is de breuk tussen de twee dus verleden tijd. Voor de breuk gaven de twee Brabanders aan samen te willen wonen. Of die plannen nu weer op de rails zijn, is nog niet bekend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Matthy en Kelly zijn niet het enige stel uit het eerste seizoen van Love Island dat nog steeds samen is. Ook Denzel en Aleksandra zijn na de show nog gelukkig in de liefde.

Lees meer over
Love IslandInstagram