onbegrepen

Zoon Cindy Crawford zwaar onder vuur door gezichtstattoo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jonboytattoo/Getty ImagesZoon Cindy Crawford zwaar onder vuur door gezichtstattoo
RTL

De trend om een plakplaatje op je gezicht te nemen is niet voor iedereen weggelegd. Presley Gerber (20) is daarentegen wel fan en liet de tekst 'misunderstood' onder zijn linkeroog tatoeëren. De zoon van Cindy Crawford (53) ligt flink onder vuur om zijn nieuwste versiering op zijn gezicht, maar slaat hard terug op alle kritiek.

"Nog zo'n bevoorrechte ijdeltuit die zijn ouders probeert boos te maken"

"Het enige wat 'onbegrepen' wordt is dat ding op je gezicht", reageert één volger onder het kiekje van Presley. Het 20-jarige model heeft de tekst afgelopen weekend laten zetten en deelde het resultaat met zijn schare aan fans. "Ik voel me niet altijd even begrepen, denk ik", reageerde hij zelf, volgens Page Six. "Als ik had gedacht het mijn gezicht zou verpesten of dat ik dit niet echt wilde doen, had ik het niet gedaan. Dat lijkt me logisch."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cindy Crawford: 'Naaktshoots zijn andere vorm van schoonheid'
Lees ook

Cindy Crawford: 'Naaktshoots zijn andere vorm van schoonheid'

De fans van het model vinden het maar een onzinnige uitleg en reageren fel onder zijn Instagram-posts. "Je hebt een carrière als model én je hebt het gezicht van je moeder Cindy", reageert er eentje vol onbegrip. "Nog zo'n bevoorrechte ijdeltuit die zijn ouders probeert boos te maken", aldus een ander. Er wordt ook druk gespeculeerd over de mentale staat van Presley en hij wordt zelfs vergeleken met andere jonge sterren die dergelijke beslissingen namen zoals Justin Bieber en Amanda Bynes. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar Presley wil er niets van weten. "Ik wilde even zeggen dat als iemand iets negatiefs te zeggen had hierover of iets anders en mijn familie of hoe ik ben opgegroeid of iets dergelijks: ik zal je mijn woonadres geven, dat beloof ik je, en dan kan je het in mijn gezicht komen zeggen", reageerde hij onder de vele negatieve uitlatingen van zijn volgers. Presley is overigens niet de enige telg van een beroemd model dat zich ook op de catwalks waant. Kate Moss en vele andere supermodellen hebben hun kindjes de runway opgestuurd, zoals je ziet in de video hieronder. 

Lees meer over
Cindy CrawfordKaia GerberTatoeageInstagram