swipe away

Miley Cyrus tart Instagram-wetgeving en laat tepel zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiley Cyrus tart Instagram-wetgeving en laat tepel zien
RTL

Foto's waarop vrouwentepels te zien zijn worden door Instagram vrijwel direct offline gehaald. Zangeres Miley Cyrus (27) schopt al jarenlang maar al te graag tegen dat systeem aan. Een foto van haar tepels staat inmiddels al ruim zes uur op het social medium.

"Instagram zal deze post snel verwijderen"

Voor Instagrams doen is dat best lang. Extra bijzonder is dat Miley in de beschrijving van de foto doodleuk aankondigt dat ze over de schreef gaat. "Swipe naar rechts, maar schiet op. Instagram zal deze post snel verwijderen", schrijft ze bij de foto.

Op de derde foto zien we duidelijk één van Mileys tepels uit haar topje piepen. Veel mensen vinden het oneerlijk dat mannentepels wél toegestaan zijn op Instagram, terwijl er voor vrouwentepels een verbod geldt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Miley Cyrus gestrikt als model voor modeshow Marc Jacobs
Lees ook

Miley Cyrus gestrikt als model voor modeshow Marc Jacobs

Miley krijgt veel positieve respons op deze rebelse actie. "Ik ben zo trots op je", reageert iemand. Een ander: "Zo goed wat je doet."

De zangeres is de laatste tijd veel in het nieuws geweest door haar liefdesbreuk met acteur Liam Hemsworth (30). In het recent uitgekomen nummer Slide Away reageert de zangeres op de verbroken relatie. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Miley CyrusInstagram