Megxit

Prins Harry en Meghan zet 15 man personeel op straat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrins Harry en Meghan zet 15 man personeel op straat
RTL

Het rigoureuze besluit van prins Harry (35) en Meghan Markle (38) om alle koninklijke taken neer te leggen, heeft ook gevolgen voor hun personeel. De mensen die voor het stel werkten op Buckingham Palace, moeten op zoek naar een nieuwe werkgever.

Het desbetreffende personeel heeft afgelopen januari persoonlijk te horen gekregen dat het stel afscheid van ze neemt, zo meldt Daily Mail. Sommige medewerkers zullen worden overgeplaatst naar andere koninklijke families, maar het grootste deel van de personeelsleden moet op zoek naar nieuw werk. De onderhandelingen over hun ontslagregeling zouden nog in volle gang zijn.

Harry en Meghan harken geld binnen met eerste betaalde klus
Lees ook

Harry en Meghan harken geld binnen met eerste betaalde klus

Sinds de zogenoemde ‘Megxit’ zouden Harry en zijn vrouw druk op zoek zijn naar een nieuw onderkomen. Volgens People heeft het stel al verschillende woningen in Los Angeles bekeken, maar staat een optrekje in Canada ook hoog op het wensenlijstje.

Nu het stel zich helemaal heeft losgemaakt van het Britse koningshuis, moeten ze ook zelf geld gaan verdienen. Dat gaat ze blijkbaar makkelijker af dan verwacht, dat zie je hieronder:

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle