Duchenant

Ex Rico Verhoeven over sneer naar Yolanthe: 'Impulsief foutje'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @jackyduchenneEx Rico Verhoeven over sneer naar Yolanthe: 'Impulsief foutje'
RTL

Het nieuws van de breuk tussen Rico Verhoeven (30) en Jacky Duchenne (33) kwam voor velen gisteren als een donderslag bij heldere hemel. Hoewel het stel geen duidelijkheid heeft gegeven over de reden van de breuk, lijkt Jacky een en ander door te laten schemeren.

"Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar?"

Dankzij een inmiddels verwijderde reactie van Rico's kersverse ex onder een Instagram-filmpje van Yolanthe Cabau van Kasbergen (34), draait de geruchtenmolen overuren. “Een impulsief foutje”, zo beschrijft Jacky het zelf. 

Yolanthe plaatste enkele dagen geleden een filmpje waarop te zien is hoe zij en de kleine Xess Xava bloemen brengen bij het graf van haar vader. Jacky reageerde daaronder: “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!”

Yolanthe heeft niets te maken met Rico's liefdesbreuk
Lees ook

Yolanthe heeft niets te maken met Rico's liefdesbreuk

De kickbokser heeft zelf ook gereageerd op deze kwestie en gaf toe inderdaad regelmatig attenties naar verschillende mensen te sturen. "Elk contact, met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats, omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af."

Ook Jacky wil haar 'fout’ rechtzetten. "Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen." Jacky keek het filmpje zonder geluid en kreeg daardoor de indruk dat het een filmpje voor Valentijn was. "Impulsief foutje", vervolgt ze. "Echter hebben Rico en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk. Wij gaan beiden onze eigen weg volgen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ze besluit het bericht met het uitspreken van de wens om de breuk 'in alle rust en stilte te verwerken'.

Yolanthe liet onlangs aan RTL Boulevard weten dat het jaar 2019 een van de moeilijkste uit haar leven was:

Lees meer over
Rico VerhoevenYolanthe Sneijder-CabauEchtscheiding