Neverending story

Acteur verklapt: 'Stranger Things seizoen 4 wordt fantastisch'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixActeur verklapt: 'Stranger Things seizoen 4 wordt fantastisch'
RTL

Noah Schnapp (15), beter bekend als Will Byers uit 'Stranger Things', heeft een tipje van de sluier opgelicht over het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie. Hij heeft het script al gelezen en is onder de indruk.

"Stranger Things is wat ik het liefste doe"

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Noah dat hij ontzettend uitkijkt naar seizoen vier. "Ik kijk er zo naar uit. Stranger Things is wat ik het liefste doe en ik hou ervan om met deze mensen te werken. We zijn net een familie."

Over het verloop van de serie kan de acteur nog niet veel kwijt. "Ik heb de eerste vier scripts gelezen en ze zijn fantastisch. Ik kan niet wachten om te horen wat er in de rest van het seizoen gaat gebeuren."

Stranger Things-Finn Wolfhard voorlopig niet achter het stuur
Lees ook

Stranger Things-Finn Wolfhard voorlopig niet achter het stuur

In het derde seizoen van de serie was te zien hoe Mike, Eleven, Lucas en Max verliefd worden. Ook Duncan krijgt een vriendin en zingt zelfs 'Neverending Story' met haar. Noah's personage Will is helemaal nog niet bezig met meisjes. Hierdoor rijst de vraag of hij soms homoseksueel of aseksueel is. Noah zegt daarover in het interview: "Er is nog niks besloten. Het is aan het publiek om het zelf te interpreteren, ik denk dat de schrijvers dat expres hebben gedaan." Hij snapt wel dat sommige kijkers denken dat Will homoseksueel of aseksueel is.

Zelf ziet hij het anders. Will zat volgens hem zolang vast in het Upside Down dat al zijn vrienden ouder zijn geworden, maar hij nog steeds een kind is. "Toen hij terugkwam was iedereen volwassen geworden, maar hij is nog een kind dat gewoon Dungeons and Dragons wil spelen. Hij is er niet klaar voor om op te groeien en relaties aan te gaan."

Hopper

In seizoen vier van Stranger Things leren we ook meer over het lot van Jim Hopper. Aan het einde van seizoen drie was het nog onduidelijk of hij de season finale heeft overleeft. In de eerste beelden van seizoen vier krijgen we eindelijk antwoord.

Lees meer over
Netflixserie