brazes is niet meer de basis

Kim van Kooten drijft de spot met André en Bridget

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim van Kooten drijft de spot met André en Bridget
RTL

Bridget Maasland (45) leek zeker te weten dat ze in André Hazes (26) de man had gevonden met wie ze oud zou worden. Toch werd maandagochtend bekendgemaakt dat 'Brazes' niet langer is. En dat terwijl de presentatrice haar ex vorige maand nog omschreef als 'de liefde van haar leven'. Kim van Kooten (46) steekt op Instagram de draak met het stel.

"De druk van de buitenwereld is enorm"

"Langs deze weg willen we iedereen op de hele wereld vragen onze privacy te respecteren. Laat ons met rust, alsjeblieft. De druk van de buitenwereld is enorm. Heb alsjeblieft begrip daarvoor. En we willen dus vooral met rust gelaten worden. Niet de hele tijd, maar wel vaak. Of sowieso af en toe. Daarom deze foto", plaatst Kim met een dikke knipoog op Instagram bij en foto van zichzelf en haar man, Jacob Derwig (50).

Hoewel ze niet expliciet André en Bridget noemt, is het duidelijk dat het een kleine steek onder water is in de richting van het stel. "Er is heel veel druk gelegd op de relatie”, verklaarde een emotionele Bridget eerder deze week bij Radio 538. "Het gaat soms zó ver.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bridget reageert op liefdesgeruchten Monique en André
Lees ook

Bridget reageert op liefdesgeruchten Monique en André

Jamai Loman kan wel om lachen om de post van Kim, die regelmatig haar humoristische kant laat zien op Instagram. Ook haar andere volgers omarmen het grapje en reageren met een lach onder het bericht. "Heerlijk weer", laat iemand achter. Een andere fan schrijft sarcastisch: "Kunnen jullie de af-en-toe-momenten expliciet aangeven? Dan kunnen we als je iets post er rekening mee houden dat het zo'n moment is."

Bridget en André vroegen eerder deze week met klem aan de media om ze vooral met rust te laten om de breuk in stilte te kunnen verwerken. En dat terwijl het tweetal de afgelopen maanden geen kans onbenut liet om te melden hoe verliefd ze waren. De ex-tortelduifjes noemden elkaar voor de camera's van alle showbizzrubrieken elkaars 'grote liefdes' en 'soulmates'. 

Lees meer over
André HazesBridget MaaslandKim van Kooten