it's a match

Zo ging de date van boer Willem eraan toe

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkZo ging de date van boer Willem eraan toe
RTL

Meer dan 2,8 miljoen kijkers zagen hoe boer Willem (26) door Yvon Jaspers werd verrast in 'Boer zoekt Vrouw'. Maar liefst zes vrouwen klommen voor hem in de pen en wilden hem wel ontmoeten. Willem kreeg daarna nog een verrassing: hij zou er meteen met vijf op date gaan.

"Misschien krijg je nul brieven en dan heb je het toch geprobeerd"

De briefschrijfsters zijn bijna nog zenuwachtiger dan Willem zelf en staan braaf met zelfgebakken taart en cake te wachten. De boer benadrukt dat hij het heel dapper vindt dat de vrouwen een brief naar hem hebben geschreven. 

POLL: Wie van de vijf uitgekozen boeren is jouw favoriet?
Lees ook

POLL: Wie van de vijf uitgekozen boeren is jouw favoriet?

De vonken spatten er nog niet direct vanaf. Willem weet niet wat hij moet vragen en de dames staan ook maar een beetje te turen. Hij probeert de dames nog te linken aan de brieven, maar hij gaat de mist in als hij denkt dat de ouders van Rieneke een camping hadden in Portugal. Dan maar een ander onderwerp: zijn geloof. Voor de dames is dat geen enkel probleem.

Dan snijden de dames een ander punt aan: het liefdesleven van Willem. Hij geeft aan maar twee keer op date te zijn geweest. Ook zijn vrouwen hebben weinig ervaring met daten. Toch schreven de vrouwen een brief naar de boer: "Nee heb je, ja kun je krijgen." 

Boer Willem kreeg zes brieven en zoiets had hij ook wel verwacht. Hij hield zelfs rekening met het ergste: "Misschien krijg je nul brieven en dan heb je het toch geprobeerd. Ik had ook niet bakken vol met brieven verwacht hoor."

Van vuurwerk is nog steeds geen sprake. Dan besluit Willem de dames maar weer naar huis te sturen, zodat hij thuis de brieven nog eens rustig kan doorlezen. "Ik vind jullie hartstikke mooi, in ieder geval van binnen... In wat jullie allemaal hebben gezegd", complimenteert hij ze nog. Hij maakt in ieder geval veel indruk op de meiden, want ze vinden hem nog leuker dan op tv.

Hier zie je de date van Willem en de vrouwen.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw