Dromen komen uit

Grootste WIDM-fan mag mee op reis in het nieuwe seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSGrootste WIDM-fan mag mee op reis in het nieuwe seizoen
RTL

Het programma heeft hét nieuws aangekondigd waar het hart van de trouwe kijker sneller van gaat kloppen. AVROTROS geeft de grootste 'Wie is de Mol?'-fan de kans om een kijkje achter de schermen te nemen en daadwerkelijk mee te gaan op reis. De actie maakt de teleurstelling na de executie van zaterdag meer dan goed.

"Als echte fan kun je mee op reis met de opnames van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Tot aan de eerste executie reis, eet en slaap je waar de crew ook is"

Dagenlang werden fans en kijkers in spanning gehouden. Op 24 februari zou er groot nieuws gebracht worden, maar wát zou het zijn? Zou de hint naar de Mol leiden? Het antwoord is nee. De programmamakers kondigen aan dat ze iemand mee op reis willen nemen, zodat die persoon kan zien hoe het programma gemaakt wordt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie is de Mol? deelt cryptische hint: wat betekent dit?
Lees ook

Wie is de Mol? deelt cryptische hint: wat betekent dit?

Tot aan de allereerste executie van het nieuwe seizoen reist, eet en slaapt de winnaar bij de Wie is de Mol?-crew. Maar hoe kun je precies winnen? Dat is nog een opgave. Wie meedoet aan de actie, krijgt op maandag 9 maart een test toegestuurd. Deze test bestaat uit twintig vragen over twintig seizoenen van het programma. Je raadt het misschien al: wie de test het best én het snelst maakt, wordt de winnaar. 

Er zit wel een klein addertje onder het gras. De actie is speciaal voor AVROTROS-leden, dus inschrijven is noodzakelijk als je dat nog niet hebt gedaan. Klik hier om naar de actie te gaan. 

Het huidige seizoen is misschien wel het moeilijkste Wie is de Mol?-seizoen tot nu toe. Dat zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Wie is de Mol?