B careful

Cardi B gaat uit haar plaat na kritiek op uiterlijk dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCardi B gaat uit haar plaat na kritiek op uiterlijk dochtertje
RTL

Cardi B (27) is naast rapper ook een liefdevolle moeder. Als het maar even kan, neemt ze haar eenjarige dochter Kulture Kiari in bescherming. Dat werd duidelijk zichtbaar toen iemand de noodzaak voelde om haar op social media te laten weten dat haar dochter niet zo schattig is.

"Veel mensen waren echt gemeen"

Cardi kreeg al praktisch meteen na de geboorte van kleine Kulture te maken met nare opmerkingen. Ze besloot in eerste instantie geen foto’s van het meisje te delen op social media. Dat bleek geen goede zet, want al snel vlogen de gemene opmerkingen de rapper om de oren. “Veel mensen waren echt gemeen. Ze zeiden dat wij niks plaatsten van onze dochter omdat ze lelijk zou zijn”, zo liet ze eerder weten aan Harper’s Bazaar.

Cardi B heeft ambities om de politiek in te gaan
Lees ook

Cardi B heeft ambities om de politiek in te gaan

In een inmiddels verwijderde discussie op Twitter lezen we dat iemand zegt dat haar dochtertje niet zo schattig is als Cardi denkt. Hierop reageert ze vrij heftig: “Mijn dochter is de schattigste, bitch. Dus ga weg met je teveel aan tandvlees. Stomme bitch, ga met je moeder of in het verkeer spelen.”

Als de persoon in kwestie vervolgens zegt dat ze slechts haar mening geeft, schiet Cardi B. al helemaal uit haar slof. “Oké, en dit is een feit: je bent trash. Je hebt geluk dat ik een veranderde vrouw ben. Anders had ik je kinderen helemaal kapotgemaakt zodat je hun vader zou haten”, reageerde ze niet al te subtiel. Ze moet na het verzenden van de berichten hebben beseft dat ze nogal heftig waren, want de tweets waren al gauw weer verwijderd.

Wel twitterde de trotse moeder kort daarna een zoet kiekje van haar dochtertje en schreef daarbij: “Wie is er nu niet schattig?” Toch het laatste woord.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Cardi B