they've come a long way baby

Teen Mom-Catelynn en Tyler geven elkaar opnieuw jawoord

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTeen Mom-Catelynn en Tyler geven elkaar opnieuw jawoord
RTL

De liefde spat er nog altijd van af tussen Catelynn Lowell (27) en Tyler Baltierra (28). De tortelduifjes hebben elkaar opnieuw eeuwige trouw beloofd en de camera's van 'Teen Mom', de MTV-show waarin ze te zien zijn, waren daar uiteraard bij.

"Wat gebeurt er? Wat is er aan de hand?"

Teen Mom zou Teen Mom niet zijn zonder eeuwige ruzies en onvoorwaardelijke liefdesverklaringen. Deze keer is het de beurt aan Catelynn en Tyler. Het stel viert zijn vijfjarige huwelijksjubileum op een bijzondere manier: de twee gaan naar Hawaii om de mijlpaal samen te vieren, maar Catelynn blijkt een plannetje te hebben bekokstoofd.

Is Teen Mom Jenelle nou nog samen met ex die haar puppy doodde?
Lees ook

Is Teen Mom Jenelle nou nog samen met ex die haar puppy doodde?

Catelynn blinddoekt Tyler om hem op een bijzondere locatie te krijgen. "Wat gebeurt er? Wat is er aan de hand?" vraagt hij in shock. De trouwambtenaar geeft uitleg: "Catelynn wilde je verrassen met een ceremonie waarin jullie elkaar opnieuw eeuwige trouw beloven en waarmee jullie een frisse start kunnen hebben." De twee moeten in een steen blazen en daarmee alle nare gebeurtenissen van de afgelopen jaren achter zich laten. Die stenen werpen ze vervolgens in de oceaan. 

Catelynn en Tyler werden als tieners bekend in 16 & Pregnant, waarin ze besloten hun dochtertje op te geven voor adoptie. Het leven werd er echter niet makkelijker op. Het stel ging tijdelijk uit elkaar, Catelynn kreeg een miskraam en beiden hadden te maken met mentale problemen. Inmiddels delen ze twee dochtertjes: Novalee (5) en Vaeda (1). 

Zowat alle Teen Mom-dames hebben zo hun struggles gehad, maar het valt allemaal in het niet bij het turbulente leven van Jenelle. In de video hieronder zie je waarom. 

Lees meer over
Teen MomHuwelijkLiefdeRelatieBruiloft