Wat goeeeed

Maxime Meiland over gezinsuitbreiding als alleenstaande moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @maximemeilandMaxime Meiland over gezinsuitbreiding als alleenstaande moeder
RTL

Het was al een verhaallijn in 'Chateau Meiland', maar wie weet wordt het nu werkelijkheid. Maxime Meiland (23) vertelt in gesprek met 'AD' dat ze adoptie overweegt, omdat ze graag een broer of zus voor haar dochter Claire (2) wil.

"Ga ik voor een spermadonor? Ga ik daten? Of kies ik voor adoptie? Die laatste vind ik nu een interessante optie"

De realityster maakt er geen geheim van dat gezinsuitbreiding hoog op haar lijst staat. Een partner ontbreekt, waardoor Maxime nu de mogelijke opties aan het bekijken is. "Ga ik voor een spermadonor? Ga ik daten? Of kies ik voor adoptie? Die laatste vind ik nu een interessante optie, dat ik een kindje een goede toekomst kan geven. Ik ben nu aan het uitzoeken of dat kan als alleenstaande moeder.”

Maxime Meiland over nose job: 'Die neus wil je echt niet hebben'
Lees ook

Maxime Meiland over nose job: 'Die neus wil je echt niet hebben'

De mogelijke gezinsuitbreiding is niet de enige wens van Maxime. Ze lanceert dit jaar een eigen kledinglijn dat bestaat uit tien items die ze zelf graag draagt. Het grote nieuws deelde ze eerder dit jaar op Instagram Stories. Wanneer de lijn precies uitgebracht wordt en waar is nog onduidelijk.

De eigen wijnen van de familie Meiland zijn in ieder geval al een groot succes. Kasteelheer Martien vertelt erover in de video hieronder. 

Lees meer over
Maxime MeilandKinderwens