Jong geleerd is oud gedaan

Deze bijzondere gast is getuige op bruiloft van prinses Beatrice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDeze bijzondere gast is getuige op bruiloft van prinses Beatrice
RTL

In de bijna zeventig jaar dat Queen Elizabeth (93) op de troon zit, heeft ze nooit zoiets meegemaakt. Op het huwelijk van prinses Beatrice (31) en verloofde Edoardo Mapelli Mozzi (37) is de driejarige zoon van Edoardo zijn getuige, meldt 'Daily Mail'.

"Wolfie is de getuige"

Bij het gemiddelde huwelijk vraagt het bruidspaar familie of vrienden om als getuige op te treden. Maar in het geval van prinses Beatrice gaat het er allesbehalve gemiddeld aan toe. "Wolfie is getuige", vertelt de woordvoerder van het koppel aan de krant.

Christopher (de echte naam van Wolfie, red.) speelt hiermee een bijzondere rol op het huwelijk van zijn vader. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Britse koninklijke huwelijken dat zo'n jong persoon zo'n grote rol toebedeeld krijgt. 

Prinses Beatrice houdt trouwreceptie in Buckingham Palace
Lees ook

Prinses Beatrice houdt trouwreceptie in Buckingham Palace

Beatrice laat op deze manier aan Christopher zien dat ze hem omarmt als stiefzoon en gek op hem is. Daarnaast mag hij ook de ringen naar het altaar brengen. Edoardo kreeg Christopher uit een eerdere relatie met de Amerikaanse architect Dara Huang (37). Zij heeft een uitnodiging gekregen voor het huwelijk en de receptie. 

Ondertussen wordt de problematiek rondom Beatrice's vader Andrew (60) alsmaar groter. Dat zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Prinses BeatriceHuwelijk