adem vasthouden

Temptation-Melissa maakte eerder haar tv-debuut in dit programma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Melissa maakte eerder haar tv-debuut in dit programma
RTL

Hoewel Melissa (23) zich voor de camera's van 'Temptation Island' niet helemaal op haar gemak voelt, is de spotlight haar niet onbekend. De 'Temptation'-babe was namelijk al eens eerder te zien op de Nederlandse televisie.

In 2015 deed Melissa samen met haar zusje mee aan het SBS-programma Bloed, Zweet en Tranen. De blondines probeerden met het iconische nummer Ademnood van Linda, Roos en Jessica indruk te maken op de vierkoppige jury. Tevergeefs. Hoewel de zusjes helaas geen ronde verder kwamen, kregen ze wel positief commentaar. 

Zo gaf Lange Frans aan hen beter te vinden zingen dan het origineel en ook Roxeanne Hazes gaf de meiden als tip vooral door de gaan. Haar broertje André was minder enthousiast en mistte het 'kippenvel-momentje'. 

Temptation Island-fans ontdekken welke man een misstap begaat
Lees ook

Temptation Island-fans ontdekken welke man een misstap begaat

Ondanks de afloop, die bij Melissa voor flink wat tranen zorgde, is ze de liefde voor zingen nooit verloren. In Limburg is ze zelfs een ware ster! Zo bracht de realityster meerdere singles uit en had ze een hit met het nummer Avanti

Melissa is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van Temptation Island, samen met haar vriendje Gianni. Het stel is pas een jaartje samen, maar wonen al die tijd al samen. Vanaf dag één is het vertrouwen bij Melissa in Gianni niet groot en speelt haar jaloezie een grote rol in hun relatie. Niet geheel onterecht, want tijdens het begin van hun relatie gaat Gianni de fout in. Aan Gianni nu om het vertrouwen van Melissa terug te winnen, en waar kan je dat beter bewijzen dan op het eiland der verleiding?

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast een aflevering vooruit bij Videoland

Lees meer over
Temptation Island