Mol-juschka

Miljuschka doet molboekje open over WIDM-avontuur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSMiljuschka doet molboekje open over WIDM-avontuur
RTL

Miljuschka Witzenhausen (34) weet vriend en vijand te verbazen tijdens haar deelname aan' Wie is de Mol?'. Niet alleen heeft ze het weten te schoppen tot de halve finale, maar ook zorgt ze ervoor dat een groot deel van de kijkers in een tunnelvisie zit. Op haar Instagram deelt ze een kijkje achter de schermen.

"Wordt bijna nooit goed uitgesproken"

Eén van haar volgers is benieuwd naar hoe de presentatrice haar deelname verborgen wist te houden. Miljuschka legt uit dat ze vertelde dat ze naar Zuid-Korea ging. "Om een lesprogramma te ontwikkelen op gebied van eten voor de ambassade."

Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet
Lees ook

Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet

Ook vertelt ze dat de opdracht bij de pokertafel ‘by far’ haar favoriete opdracht tot nu toe is. Veel kijkers waren ook verbaasd waarom haar medekandidaten haar alleen als Mil aanspreken en niet met haar volledige naam. De reden hiervoor is simpel: “Omdat het een onmogelijke naam is. Wordt bijna nooit goed uitgesproken.” Daarnaast geeft ze antwoord op een andere prangende vraag, namelijk hoeveel ze woog tijdens de opnames. "82 kg", vertelt ze. En haar favoriete medekandidaat is niemand minder dan Nathan Rutjes.

Miljuschka wist tijdens de laatste aflevering van het populaire programma een groene vrijstelling te scoren en is daardoor verzekerd van een plekje in de halve finale van komende zaterdag. 

Wie is de Mol? Is elke zaterdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1. 

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen