and(e)re look

André Rieu kondigt in vermomming kerstconcerten aan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
André Rieu kondigt in vermomming kerstconcerten aan
RTL

André Rieu heeft de data van zijn kerstconcerten van dit jaar bekendgemaakt. De concerten vinden plaats op zaterdag 19 december en zondag 20 december in het congres- en beurzencentrum MECC in Maastricht.

"Ik wil mijn publiek opnieuw uitnodigen voor deze prachtige reis naar Winter Wonderland"

De orkestleider noemt kerst "de mooiste tijd van het jaar". "Ik breng de kerstdagen het liefste door in gezelschap van mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Vorig jaar was de sfeer in het MECC fantastisch. Zo romantisch en tegelijkertijd heel vrolijk. Ik wil mijn publiek opnieuw uitnodigen voor deze prachtige reis naar Winter Wonderland: naar de wereld van de kerstman, de magie van kerst en de pracht van deze dagen."

André Rieu wil kerstconcerten in Maastricht traditie maken
Lees ook

André Rieu wil kerstconcerten in Maastricht traditie maken

Op de eerste editie van de concerten vorig jaar kwamen meer dan 30.000 fans van over de hele wereld af. Tickets en reisarrangementen voor "Kerst met André" gaan woensdag 4 maart om 10.00 uur in de verkoop. Het concert van zaterdag 19 december begint om 20.00 uur, dat van zondag 20 december om 15.00 uur.

André kondigt de optredens aan met een video op Instagram, waarvoor hij zich speciaal in klus-outfit hijst:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoeveel jaar André ons nog met zijn kerstconcerten blijft verblijden is niet bekend, maar aan stoppen denkt de artiest in elk geval nog láng niet:

Lees meer over
André RieuMaastricht