lights and shadows

OG3NE zet gezondheid Amy op de eerste plaats

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOG3NE zet gezondheid Amy op de eerste plaats
RTL

Slecht nieuws voor alle fans van OG3NE. De populaire meidengroep heeft hun shows in Schiedam, Drachten en Tiel noodgedwongen moeten cancelen en dat heeft alles te maken met de gezondheid van Amy (24).

"We bleven positief"

Het is niet de eerste keer dat de zusjes hun fans moeten teleurstellen. Eerder verplaatsten ze hun concert in Bussum ook al. Volgens een bericht op de Instagram-account van de meiden heeft Amy de laatste tijd niets anders gedaan dan focussen op haar gezondheid en probeert nu te herstellen en uit te rusten onder begeleiding van haar arts.

“Het was een kleine kans dat ze op tijd beter zou zijn voor de drie shows van deze week, maar we bleven positief. Helaas moeten we nu concluderen dat ze nog niet in staat is om 2,5 uur per avond te kunnen spetteren in het theater”, zo luidt het statement.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Om deze reden moet OG3NE hun show annuleren
Lees ook

Om deze reden moet OG3NE hun show annuleren

Volgens de meiden zit er niks anders op dan hun optredens te annuleren, dat vinden ze wel zo eerlijk: "We willen alle bezoekers dezelfde show op ons best geven." Als ze het concert wél laten doorgaan heeft dat ernstige gevolgen voor de gezondheid van Amy. "Samen met Amy hebben we besloten dat we willen gaan voor gezondheid en dat dat prioriteit nummer één is."

Gelukkig kunnen de meiden rekenen op de steun van hun volgers en in het bericht laat OG3NE weten enorm dankbaar te zijn voor alle lieve berichtjes van de afgelopen dagen.

Het trio is altijd voorzichtig met de gezondheid van Amy omdat ze door een aangeboren afwijking maar één long heeft. Ook kampt de zangeres met astma.

Lees meer over
OG3NE