TOO MUCH

'Mel B. furieus op voormalige oppas van dochtertje'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Mel B. furieus op voormalige oppas van dochtertje'
RTL

Mel B. (44) zou furieus zijn op haar voormalige oppas, die ze er eerder al van beschuldigde de oorzaak te zijn van de scheiding met haar ex, Stephen Belafonte (44). Lorraine Gilles, de bewuste oppas, is nu samen met Stephen en zou nog steeds af en toe voor Mel B.'s dochter Madison zorgen. En dat schiet bij de voormalige Spice Girl in het verkeerde keelgat.

"Ze is in alle staten"

Mel B. zou nu zelfs een advocaat in de arm willen nemen om Lorraine weg te houden bij haar achtjarige dochter, die bij haar vader in Los Angeles woont. Dat meldt The Sun. "De advocaten van Mel B. gaan kijken wat ze kunnen doen", zegt een woordvoerder tegen de Britse tabloid.

Spice Girl-Mel B wil terugkeren naar Engeland
Lees ook

Spice Girl-Mel B wil terugkeren naar Engeland

Een bron vertelt de website dat er goede redenen zijn waarom de zangeres Lorraine niet rond haar kind wil hebben. "Mel B. vindt het ongelooflijk dat Lorraine denkt dat ze dit kan doen. Ze is in alle staten."

Lorraine is recent gespot toen ze Madison, de dochter van de zangeres, ophaalde van haar school. Daarna is ze ook nog gezien toen ze hond uitliet. De voormalige oppas werd in 2009, toen ze pas achttien jaar was, aangenomen als nanny bij Mel B. en Stephen. Belafonte en Mel B. scheidden in 2017.

Mel B. is er de laatste tijd niet vies van om wat geheimpjes hier en daar te onthullen. Onlangs verklapte ze weer wat geheimen van de Spice Girls.

Lees meer over
Mel B