heb mijn masker afgezet

Trailer nieuwe seizoen La Casa de Papel belooft één en al chaos

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixTrailer nieuwe seizoen La Casa de Papel belooft één en al chaos
RTL

De rode overals en de Salvador Dalí-maskers kunnen weer uit de kast worden gehaald, want het vierde deel van de populaire serie ‘La Casa de Papel’ staat op het punt te beginnen. Netflix heeft zojuist een eerste trailer uitgebracht en die is spectaculair. Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten.

La Casa de Papel gaat over El Profesor die de allergrootste overval ooit bedenkt: de overname van de Koninklijke Munt van Spanje en het stelen van 2,4 miljard euro. Hij zoekt acht mensen bij elkaar die bepaalde talenten bezitten en niets te verliezen hebben. Met deze groep slaagt hij erin om uit het Spaanse Nationale Munthuis te ontsnappen met het geld. Hun geluk is echter van korte duur wanneer één van hen gearresteerd wordt. Later wordt een nieuw plan bedacht: het veroveren van de Nationale Bank van Spanje.

La Casa de Papel krijgt een eigen special
Lees ook

La Casa de Papel krijgt een eigen special

In de trailer van het nieuwe seizoen wordt duidelijk dat er flink wat chaos gaat uitbreken. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. De bendeleden maken daarmee een van hun moeilijkste periodes door. Ondertussen wordt de geplande overval ernstig in gevaar gebracht door een vijand in hun midden.

La Casa de Papel is vanaf 3 april exclusief te zien op Netflix.

Het nieuwe seizoen heeft flink wat schoenen te vullen, want het derde seizoen wist alle verwachtingen te overtreffen.