blijven vechten

Release liveaction-versie Mulan uitgesteld

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© The Walt Disney Company BeneluxRelease liveaction-versie Mulan uitgesteld
RTL

De liveaction-versie van Disneyfilm Mulan wordt verschoven naar een latere datum in 2020. De film, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1998, zou eigenlijk eind van de maand uitkomen.

"We zijn in gedachten bij iedereen over de hele wereld die geraakt is door het virus"

Regisseur Niki Caro liet donderdag op social media weten: "We zijn in gedachten bij iedereen over de hele wereld die geraakt is door het virus, en hopen dat de vechtlust van Mulan iedereen blijft inspireren die zo hard werkt om ons allemaal veilig te houden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Disneyparken sluiten voorlopig hun deuren
Lees ook

Disneyparken sluiten voorlopig hun deuren

De release van de film werd eerder al uitgesteld in het zwaar door het coronavirus getroffen China. Dat is sowieso een belangrijke filmmarkt, maar dat geldt in het bijzonder voor Mulan; de film is gebaseerd op een Chinese legende.

Disney maakte donderdag ook bekend dat scifi-horror Antlers en superheldenfilm The New Mutants, die allebei in april zouden uitkomen, later in de bioscopen gaan draaien dan was gepland. Eerder op de dag werd bekend dat de nieuwste Fast & Furious-film F9, sequel A Quiet Place II en romkom The Lovebirds zijn uitgesteld.

Bekijk hieronder de speciale corona-uitzending van RTL Boulevard:

Lees meer over
Walt Disney