eilandvriendjes

Fien Vermeulen herenigd met Expeditie-'broer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Martijn van GelderFien Vermeulen herenigd met Expeditie-'broer'
RTL

Op een onbewoond eiland maak je de beste vrienden. Fien Vermeulen (28) heeft aan haar deelname aan 'Expeditie Robinson' zelfs een metaforische broer overgehouden, meldt ze op Instagram.

"Hij is één brok liefde"

"Koffietje met mijn grote broer", aldus Fien bij een kiekje met haar Expeditie Robinson-maatje Akwasi. Tijdens het programma noemde de woordkunstenaar de radio-dj namelijk altijd zijn zusje. "Zo lief", vindt ze zelf. Ook Yvette, de derde van de Drie Musketiers destijds, wordt in het zonnetje gezet door Fien. Ze vertelt dat ze zich destijds heel zenuwachtig maakte voor haar deelname, maar dat haar vrienden haar er doorheen hebben gesleept. "Toen ik Akwasi en Yvette vond, wist ik meteen dat het goed kwam." 

Samensmelting Expeditie Robinson NL vs BE komt in zicht
Lees ook

Samensmelting Expeditie Robinson NL vs BE komt in zicht

Daar blijft het niet bij in Fiens lofzang. "Soms ontmoet je van die mensen die een en al positieve vibes zijn, die je wereld oplichten en een stukje mooier maken", verklaart ze. Ook haar moeder is groot fan van Akwasi. "Hij is een brok liefde." De rapper gaf haar belangrijk advies tijdens Expeditie Robinson: "Leef als een G." Sindsdien doet de radio-dj dat, wat volgens haar zijn vruchten afwerpt.

De filosoof in Fien komt naar boven als ze beschrijft wat het advies van Akwasi teweeg heeft gebracht. "Verzamel positieve mensen om je heen. Je bent je gedachten. Met wat je denkt, maak je wat je voelt en dat trekt gebeurtenissen aan. Fijne vibes van mensen helpen je met happy thoughts. Zo denk je je leven mooier tot je het ook daadwerkelijk voelt en het je werkelijkheid wordt. En waarom zou de fijne versie uit je hoofd niet net zo waar kunnen zijn? Dus als je dan toch kan kiezen: ben dan een G. You got this." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Expeditie Robinson is alweer begonnen aan een nieuw seizoen op Videoland. Dit keer zonder BN'ers, maar met 'normale' Nederlanders die de strijd keihard aangaan tegen Belgen. Aisha was de eerste afvaller en vertelt in Robinson Confessions over haar ervaringen. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Fien VermeulenYvette BrochVideolandExpeditie RobinsonVideoland serieInstagramSociale MediaVriendschapLiefdeFamilie