van je ex moet je het hebben

Winona Ryder verdedigt Johnny Depp in huiselijk geweld-zaak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesWinona Ryder verdedigt Johnny Depp in huiselijk geweld-zaak
RTL

Johnny Depp (56) wordt door zijn ex-vrouw Amber Heard (33) beschuldigd van huiselijk geweld. Volgens Winona Ryder (48), de ex-verloofde van de 'Pirates of the Caribbean'-acteur, is het "niet te geloven." Ze neemt het dan ook op voor haar voormalige liefje.

"Het idee dat hij ongelooflijk agressief zou zijn, is helemaal niet hoe ik me Johnny herinner"

Nadat Winona en Johnny samen in Edward Scissorhands speelden, kregen de twee een relatie. Uiteindelijk waren ze drie jaar verloofd voordat ze hun relatie verbraken. Maar de twee hebben blijkbaar geen mot, want de actrice neemt het op voor acteur nu hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld. "Ik kende Johnny vroeger heel goed", vertelt ze in rechtbankpapieren. "We waren vier jaar samen en ik zag hem als mijn beste vriend, bijna als familie (...) Ik begrijp dat het belangrijk is om mijn ervaringen te delen." 

Winona Ryder neemt Stranger Things-cast in bescherming
Lees ook

Winona Ryder neemt Stranger Things-cast in bescherming

"Ik was er natuurlijk niet bij tijdens zijn huwelijk met Amber", gaat Winona verder. "Maar mijn ervaring was heel anders. Ik was in shock, in de war en boos toen ik hoorde over de aantijgingen jegens hem. Het idee dat hij ongelooflijk agressief zou zijn, is helemaal niet hoe ik Johnny kende en liefhad. Ik kan er niet bij." Bovendien was hij "nooit gewelddadig" in het bijzijn van de actrice en heeft hij haar "nooit mishandeld." Winona omschrijft hem als "een goede man, heel liefhebbend en ongelooflijk zorgzaam." 

Winona wil "niemand een leugenaar noemen", maar haar ervaring met Johnny was heel anders. "Het is onmogelijk om zulke verschrikkelijke beschuldigingen te geloven." Hij is op dit moment verwikkeld in een rechtszaak met Amber, nadat zij, zonder een naam te noemen, beweerde misbruikt te zijn. Johnny sleept haar voor de rechter en eist 50 miljoen dollar wegens laster. Bovendien beweert hij dat juist zij schuldig is aan mishandeling. Inmiddels zijn de twee wel officieel gescheiden. 

Bekijk de video hieronder om te zien waar Amber haar ex-man Johnny allemaal van beschuldigd. 

Lees meer over
Johnny DeppWinona RyderAmber HeardMishandelingHuiselijk geweldRechtszaakLiefdeRelatieEchtscheidingHuwelijk