lange nacht

Dochtertje Monica Geuze getroffen door koorts

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @monicageuzeDochtertje Monica Geuze getroffen door koorts
RTL

Het regent slecht nieuws voor Monica Geuze (24). In haar nieuwste vlog vertelt ze dat haar dochtertje Zara-Lizzy (1) last heeft van enorme koorts. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft er ook iemand ingebroken in haar auto. Monica vertelt dat ze een lange nacht achter de rug heeft en dat snappen we best.

"Blijf vooral lekker binnen en doe wat je gevraagd wordt"

“Zara-Lizzy heeft nu koorts", vertelt Monica op de beelden. "Ze is de hele nacht wakker geweest. Ik heb een thermometer weten te regelen en heb paracetamol gekocht. Ze is zo ontzettend huilerig. Blijf vooral lekker binnen en doe wat je gevraagd wordt. Stay safe.”

Monica Geuze heeft groot nieuws: 'Ik krijg eigen realityshow'
Lees ook

Monica Geuze heeft groot nieuws: 'Ik krijg eigen realityshow'

Ook kwam de YouTube-ster erachter dat iemand een raam van haar auto heeft ingeslagen. “Om één uur vannacht werd ik wakker van het alarm. Toen ik naar het raam liep, stopte het al vrij snel. Daarna appte mijn buurvrouw dat mijn autoruit was ingeslagen. Echt helemaal kut. Hoe triest ben je? Er valt niks uit mijn auto te halen. Echt niet te doen”, verzucht ze.

Vorige week had Monica juist nog goed nieuws te vermelden: toen maakte ze bekend dat ze haar eigen realityshow krijgt op Videoland.

Lees meer over
Monica GeuzeVlogger