work from home

Giovanca Ostiana is derde Op1-presentatrice die ziek thuiszit

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGiovanca Ostiana is derde Op1-presentatrice die ziek thuiszit
RTL

De redactie van het NPO-programma 'Op1' loopt leeg. Al de derde presentatrice van de talkshow moet thuisblijven, omdat ze ziek is. Giovanca Ostiana (43) kan vanavond meekijken met het publiek thuis.

"Vanavond is er een nieuw gezicht aan de Op1-tafel te zien!"

Het coronavirus verbiedt het om te werken als je last hebt van eventuele symptomen. De zieke Giovanca moet dus vanaf de bank loeren naar Op1, net als alle andere kijkers. Het is al de derde presentatrice van de talkshow die thuiszit. Sophie Hilbrand en Willemijn Veenhoven gingen haar al voor. Om toch als presentatieduo verder te gaan, zijn er vervangers voor de dames ingeschakeld. 

NPO zendt talkshow Op1 ook op zondagavond uit
Lees ook

NPO zendt talkshow Op1 ook op zondagavond uit

"Vanavond is er een nieuw gezicht aan de Op1-tafel te zien!", kondigt het programma aan op Instagram. Ze hebben al een nieuw gezicht binnengehaald ter vervanging van Giovanca. "Margje Fikse vervangt de vaste partner van Tijs van den Brink." Ze is de tweede vervangster. Fidan Ekiz nam het al over van Sophie Hilbrand, waar de afwezigheid van Willemijn Veenhoven niet werd verklaard. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op1 heeft nog meer maatregelen genomen tegen coronavirus. Zo is er geen publiek aanwezig in de studio en hebben ze besloten in plaats van vijf dagen per week nu zeven dagen lang uit te zenden. De grote concurrent Jinek denkt er ook over om meer dagen de talkshow te gaan maken, al zou presentatrice Eva dan wel wat hulp willen van haar collega Beau. In de video hieronder laat hij weten of hij dat ziet zitten. 

Lees meer over
Tijs van den BrinkSophie HilbrandRTL Late NightTv-programmaTelevisieCoronavirus