begin van het einde

Relatie Temptation-Roshina en Karim op losse schroeven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island / Videoland Relatie Temptation-Roshina en Karim op losse schroeven
RTL

Bij de vrouwen spelen de emoties inmiddels hoog op in 'Temptation Island'. De verleiding ligt overal op de loer en dat weten de koppels maar al te goed...

"Ik ben al drie jaar met haar samen en het gaat al twee jaar niet goed"

De koppels zijn inmiddels zes dagen van elkaar gescheiden. Zes dagen om na te denken, of in het geval van Elke: zes dagen om je zorgen te maken. "Ik heb echt heel veel spijt dat ik meegedaan heb. Ik was hier voor mij en ik gedraag mij, maar nu zie ik dat hij het aan het verkloten is. Ik maak me echt zorgen", biecht ze met tranen in haar ogen op.

Temptation-Deborah over relatie met baas: 'Heeft me gered'
Lees ook

Temptation-Deborah over relatie met baas: 'Heeft me gered'

En die zorgen zijn niet geheel onterecht, want haar vriend Arda geniet met volle teugen van het uitgaansleven. "Ik ben gewoon heel happy en heb geen zorgen”, vertelt hij dan ook enthousiast in de camera. De meiden werpen zich aan zijn voeten en dat doet hem goed. 

En dat terwijl zijn vriendin steeds stiller wordt.... Elke: "Ik heb nooit een reden gehad om jaloers te worden, maar hier is hij met zoveel meisjes. Nu zie ik dat hij aan meisjes zit en zij aan hem. En dat ben ik niet gewend om te zien."

Toch is het Roshina die zich écht zorgen moet maken. Tijdens een van de feestjes in de villa is haar Karim loslippig over hun relatie. "Mijn relatie is niet sterk, anders was ik niet hier”, biecht hij op aan verleidster Cheyenne. "Ik ben al drie jaar met haar samen en het gaat al twee jaar niet goed. Zij denkt echt dat ik een ander persoon ben. Zij denkt dat ik anders bij haar ben dan bij mijn vrienden. En daarom doe ik mee, om haar te laten zien dat ik gewoon mezelf ben." 

En hij gaat nog wel eventjes door, zo vertelt hij onder anderen dat zijn vriendin het niet gelooft als hij zegt dat hij van haar houdt. "Als ik mijn gevoel uit naar haar, dan gelooft ze het niet. En dat doet gewoon heel veel pijn (…) Mijn omgeving, mijn vrienden zeggen allemaal: ‘Laat haar gewoon gaan.' Het gaat al zo lang niet goed, maar nog altijd zijn we bij elkaar. Waarom?"

Of Karim zijn Roshina trouw blijft? Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Het is niet de eerste keer dat het finaal fout gaat in het programma. In Temptation Gossip deed Damian eerder al zijn verhaal:

Lees meer over
VideolandTemptation Island