tegendraads

Gordon roept zijn volgers op om wél te hamsteren

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGordon roept zijn volgers op om wél te hamsteren
RTL

Ook al zegt minister-president Mark Rutte (53) dat het absoluut niet nodig is om te gaan hamsteren in de supermarkt, geeft Gordon (51) toch een ander signaal af aan zijn Instagram-volgers.

"Zonder paniek te zaaien?"

De minister-president verkondigde dat een massale boodschappenvoorraad aanleggen in Nederland nergens voor nodig is. Distributiecentra deelden beelden van hun gigantische opslag aan goederen om zijn woorden te bevestigen. Desondanks zijn er vele consumenten die producten als wc-papier en pasta in groten getale in huis halen. Ook zanger Gordon vindt dat mensen hun voorraadkasten moeten vullen.

Patty Brard blikt terug op bijzondere reis met Gordon
Lees ook

Patty Brard blikt terug op bijzondere reis met Gordon

Volgens Gordon heeft "een bevriende arts" de noodklok geluid en daarom geeft hij een boodschap door aan zijn vele volgers. "Ga boodschappen halen voor een langere periode", schrijft hij. "Maar vermijd elk sociaal contact hoe dan ook! We zijn pas aan het begin van deze ellende en het ergste moet nog komen! Blijf thuis!" 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordons boodschap valt niet helemaal lekker bij zijn volgers. "Alsjeblieft niet hamsteren", reageert Bram Krikke. "Zonder paniek te zaaien? Laten we dit soort oproepen nou met zijn allen niet gaan doen", aldus een ander. "Ik snap de paniek maar dit laait het weer op", "Dat is juist niet de bedoeling" en "Paniekzaaier" klinkt het verder. Maar een groot aantal mensen is het ook met hem eens. 

Gordon is naast zanger, presentator en paniekzaaier ook jongheids-zoeker. Hij ging samen met Patty Brard op zoek naar de eeuwige jeugd. Ze vertellen erover in de video hieronder.

Lees meer over
GordonCoronavirusInstagram