ligt net anders

Kritiek op dochter Kelly Pfaff vanwege negeren coronaregels

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @shaniagoorisKritiek op dochter Kelly Pfaff vanwege negeren coronaregels
RTL

Thuisblijven is van groot belang op dit moment, klinkt het vanuit de overheid. Ook voor Belgen geldt dat zelfisolatie wordt verwacht van de burgers, maar het leek erop dat de dochter van Kelly Pfaff (42) zich daar niet aan hield.

"Dank je voor de onwetendheid en het direct trekken van conclusies"

Shania Gooris, de 19-jarige dochter van Kelly, deelde op Instagram een compilatie met foto's en video's van haar vader Sam. Op de beelden was te zien hoe hij een potje lasergame speelde, een groepsspel. Shania plaatste de compilatie ter ere van vaderdag, dat in België afgelopen donderdag was. Al snel kwamen er kritieken binnen op het 'gezinsuitje' van de Pfaffs.

De Pfaffs eenmalig terug op de buis
Lees ook

De Pfaffs eenmalig terug op de buis

Maar het zit net anders, laat Shania weten in haar Instagram Stories. "Voor de duidelijkheid: de beelden die ik heb geplaatst zijn van maanden geleden, voor degenen die dit niet door hadden", legt ze uit. "Maar blijkbaar denken mensen dat ik voor het virus geen leuke herinneringen met mijn familie maakte." 

De dochter van Kelly wil duidelijkheid scheppen. "Dank je voor de onwetendheid en het direct trekken van conclusies", aldus Shania. Toch wil ze haar volgers vertellen om zich aan de regels te houden. "Wees allemaal veilig en blijf binnen. Doe aardig tegen elkaar. Iedereen is gestrest door deze situatie, maar dit is niet hoe je het moet uiten." 

© Instagram @shaniagooris

De Pfaffs waren vorig jaar nog te gast in Louisa Laat Ze Weer Lachen. De positiviteit straalde er toen vanaf en ze hadden het zelfs over een eventuele tv-comeback. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Kelly PfaffCoronavirusInstagram