Royaal uithalen

'Meghan Markle begreep niet dat ze hard moest werken als royal'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Meghan Markle begreep niet dat ze hard moest werken als royal'
RTL

Er wordt weer royaal uitgehaald aan het adres van Meghan Markle (38). Lady Glenconner (87), de vertrouwelinge van de overleden prinses Margaret, laat zich in gesprek met 'The Guardian' uit over de hertogin. De Duchess of Sussex zou volgens haar niet begrijpen dat ze als lid van de koninklijke familie hard moet werken.

"Ik denk dat ze dacht dat ze in een gouden koets kon rondrijden"

Het is flink incasseren voor Meghan, die tot nu toe níet reageert op alle publiekelijke aanvallen. Meghan maakte volgens de Lady een grote fout toen ze het ja-woord gaf aan Harry (35): niet weten dat íedere royal hard werkt. Zelfs de royals die op een zijspoor gezet worden. "Ik denk dat ze dacht dat ze in een gouden koets kon rondrijden. Het is eigenlijk heel saai", aldus Glenconner.

Meghan Markle zet verhoudingen op scherp na delen 'verboden' video
Lees ook

Meghan Markle zet verhoudingen op scherp na delen 'verboden' video

Daily Mail schrijft dat royaltydeskundigen denken dat hertogin onrealistische verwachtingen had van haar rol in de koninklijke familie en naïef dacht dat haar positie kwam met instant populariteit. De berichtgeving verklaart des te meer waarom Meghan opgelucht is dat de koninklijke plichten erop zitten, zoals je in de video hieronder ziet.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry