paniek

'Personeelslid Buckingham Palace besmet met coronavirus'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Personeelslid Buckingham Palace besmet met coronavirus'
RTL

Ook het Britse koningshuis heeft nu officieel te maken met de coronacrisis. Een medewerker van Buckingham Palace is namelijk besmet met het virus. En dat terwijl Queen Elizabeth (93) en haar man prins Philip (98) er nog verbleven, meldt 'The Sun.'

"Zoals op elke werkplek is het niet ondenkbaar dat het op een bepaald moment is overgedragen"

Queen Elizabeth vertoeft momenteel op Windsor Castle. Nu doet ze dat ieder jaar tijdens de zomermaanden, maar dit keer vertrok ze eerder om het virus te ontlopen. Helaas blijkt nu dat een personeelslid van de familie al besmet was met corona, meldt The Sun. Verder is het niet bekend om de medewerker ook in direct contact is geweest met de koningin van het Verenigd Koninkrijk. 

Koningin Elizabeth krijgt binnenkort bezoek van baby Archie
Lees ook

Koningin Elizabeth krijgt binnenkort bezoek van baby Archie

Zowel Elizabeth als prins Philip vallen in de risicogroep wegens hun leeftijd, waardoor het natuurlijk nog spannender is of ze met de persoon in kwestie in contact zijn geweest. Inmiddels is iedereen die in contact is geweest met de medewerker in quarantaine geplaatst. "Het paleis heeft 500 personeelsleden, zoals op elke werkplek is het niet ondenkbaar dat het op een bepaald moment is overgedragen", meldt een bron aan The Sun. Het Britse koningshuis wil niet reageren. 

Wie in elk geval niet op Windsor Castle verblijven zijn Harry en Meghan. De twee deden afstand van hun titels. In de video hieronder zie je hoe Queen Elizabeth zich voelt bij de plannen van het stel. 

Lees meer over
Koningin Elizabeth IIPrins PhilipKoningshuisPersoneelsbeleidCoronavirus