potje met vet

Kelly Clarkson moet behoefte doen op potje kids door vrieskou

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKelly Clarkson moet behoefte doen op potje kids door vrieskou
RTL

De isolatie van Kelly Clarkson (37) en haar gezin brengt zo z'n eigen uitdagingen met zich mee. De zangeres liet zondag op Twitter weten dat de leidingen in haar huisje in de bergen van Montana waren bevroren en dat had gevolgen voor het toiletgebruik van de familie.

"Elk dag brengt ons weer iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou doen"

"De riolering in ons berghutje is bevroren. Geen grap; ik heb zojuist het potje van mijn peuter moeten gebruiken", bekende Kelly op Twitter. "En zo hebben we in een keer geen trots of schaamte meer. Elk dag brengt ons weer iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kelly Clarkson vlak na awardshow met spoed naar ziekenhuis
Lees ook

Kelly Clarkson vlak na awardshow met spoed naar ziekenhuis

De zangeres en presentatrice zocht haar toevlucht in Montana nadat de opnames van haar talkshow moesten worden gestaakt in verband met het coronavirus. Ook haar concertreeks in Las Vegas werd om die reden uitgesteld.

Kelly houdt haar volgers geregeld op de hoogte van het wel en wee in haar vakantiehuis. Een paar dagen geleden deelde ze een clipje waarin ze in de badkamer het nummer Vanishing van Mariah Carey zong. Die kon dat wel waarderen: "Wat een prachtige uitvoering", liet Mariah in de comments weten. "Ik weet dat je normaal acht dagen per week en dertig uur per dag werkt, dus dit moet een hele aanpassing voor jou zijn (net als voor ons allemaal!). Blijf de video's sturen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondertussen zit het BN'ers in Nederland helemaal niet lekker dat er zoveel mensen gewoon nog op straat rondlopen alsof er niets aan de hand is. Daarom plaatsen ze massaal oproepen om alsjeblieft binnen te blijven.

Lees meer over
Kelly Clarkson