alles voor de liefde

Love Island-deelneemster had corona terwijl ze in de villa zat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @shaughnaphillipsLove Island-deelneemster had corona terwijl ze in de villa zat
RTL

Londen wordt genoemd als hét episch centrum van corona. De stad wordt zwaar getroffen, weet ook 'Love Island'-ster Shaughna Phillip (25). De realityster claimt het virus te hebben gehad terwijl ze in de villa zat.

"Ik weet zeker dat ik corona heb gehad"

Dat laat Shaughna weten via Instagram. "Nu ik erover nadenk, ik weet zeker dat ik corona heb gehad terwijl ik in de villa van Love Island zat." Volgens de Love Island-babe had ze tijdens de opnames flinke koorts en last van ademhalingsproblemen. Het nieuws is nog niet bevestigd door het productieteam van het programma.

© @shaughnaphillips

Shaughna was van 12 januari tot 14 februari in Kaapstad voor de opnames van Love Island. Hoewel in China het virus eind 2019 al werd vastgesteld, werd op 5 maart pas in Zuid-Afrika voor het eerst alarm geslagen. Waarschijnlijker is het dan ook dat Shaughna het virus in Engeland heeft opgelopen.

Het zijn angstige tijden voor veel mensen. Ook zwangere vrouwen zitten met hun handen in het haar, want bevallen tijdens de crisis is geen pretje. Kelly Weekers is van plan om thuis te bevallen, zo vertelt ze in deze video.

Lees meer over
Love Island