Isolatiemateriaal

Monica Geuze heeft handen vol aan zieke dochter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @MonicageuzeMonica Geuze heeft handen vol aan zieke dochter
RTL

Een grote groep Nederlanders werkt momenteel thuis en dat is voor de een iets makkelijker dan de ander. YouTube-ster Monica Geuze (24) heeft grote moeite om een vlog te maken terwijl ze binnen zit. En dat komt voornamelijk door haar eenjarige dochtertje Zara Lizzy die momenteel erg ziek is.

"Als zij drie weken ziek is wordt het echt ellende."

In haar nieuwste vlog vertelt Monica dat de gezondheid van haar dochtertje nog altijd te wensen overlaat. "Zara Lizzy lag vannacht lekker naast mij en heeft de hele boel ondergekotst. Ik hoop dat ze zich vandaag iets beter voelt. Het vooruitzicht om drie weken binnen te zitten is al niet rooskleurig, en als zij dan ook nog eens drie weken ziek is, wordt het echt ellende."

Dochtertje Monica Geuze getroffen door koorts
Lees ook

Dochtertje Monica Geuze getroffen door koorts

Ook vertelt ze dat het haar maar niet lukt om een video op te nemen. “Ik merk dat de afgelopen week ik er niet aan toe kom om maar iets van een vlog in elkaar te krijgen. Ik ben fulltime thuis met Zara Lizzy. Ze ligt nu op bed, dus kan nu wat filmen."

Wat het allemaal nog een stuk lastiger maakt is het feit dat Monica haar dochtertje niet in beeld wil hebben. “Het is echt een stuk zwaarder dan ik had gedacht. Het is bijna geen doen.”

Gelukkig gaat het langzaam een stuk beter met de kleine Zara Lizzy, zo is te zien in de video. 

Lees meer over
Monica Geuze