van je familie moet je het hebben

Familie Honey Boo Boo hoopt dat Mama June gevangenis in moet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal WE TVFamilie Honey Boo Boo hoopt dat Mama June gevangenis in moet
RTL

Dat Mama June (40) door een zware periode gaat, is allang duidelijk. De realityster heeft haar gezin in de steek gelaten en haar familieleden hopen nu dat ze achter de tralies verdwijnt. Dat vertellen Honey Boo Boo (14) en haar familie in het nieuwe seizoen van hun programma.

"Ik hoop dat ze tijd in de gevangenis krijgen"

Mama June en haar vriend Geno zorgen voor de nodige perikelen binnen het gezin. "Kom terug naar huis, word weer gezond, word weer nuchter en kom terug bij je kinderen en kleinkinderen", klinkt het beklag van haar familie. June en Geno hebben ook lak aan de corona-maatregels in de VS en zijn geregeld te vinden in casino's.

Moeder Honey Boo Boo gaat door lint en verwoest hotelkamer
Lees ook

Moeder Honey Boo Boo gaat door lint en verwoest hotelkamer

"Natuurlijk is het frustrerend, aangezien ze vorig jaar in exact dezelfde situatie verwikkeld was", vertelt Honey Boo Boo's zus Lauryn aan TooFab. "Toen werd ze opgepakt met drugs." Zowel Mama June als Geno zwoer toen onschuldig te zijn tegenover de rechtbank. Nu denkt de familie dat een tijd achter de tralies misschien wel het beste voor hen is.

"Ik hoop dat ze tijd in de gevangenis krijgen", aldus Lauryn. "En dat wil ik omdat ze al zo lang als beroemdheid leeft dat ze geen consequenties ergens van inziet. Op die manier krijgt ze haar leven weer op de rit. (...) Bovendien zou ze Geno dan niet mogen zien en wij denken dat dat de enige oplossing is." Tot die tijd zullen de andere familieleden het zonder Mama June moeten doen, aangezien ze geen contact meer hebben met haar.

Mama June is niet de enige realityster die het foute pad in is geslagen. Ook de Teen Mom-dames maken er een potje van, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Tv-programmaDrugsTelevisieFamilieGevangenis