babyshamen

Shelly Sterk helemaal klaar met moedermaffia: 'Wat bezielt je?!'

Door RTL Boulevard/&C··Aangepast:
© Instagram @shellysterkShelly Sterk helemaal klaar met moedermaffia: 'Wat bezielt je?!'
RTL

Shelly Sterk (28) is de 'moedermaffia' helaas niet onbekend. Eerder liet ze zich al eens woedend uit over de hatelijke reacties die ze krijgt op social media over haar zoontje. "Als mensen iets over mij zeggen, denk ik: prima, zoek het lekker uit, joh. Maar dit vond ik echt ver gaan, gaan we nu serieus babyshamen?", vertelt de presentatrice nu in de nieuwste special van tijdschrift '&C'.

"Ik sta er soms van versteld hoe snel mensen ongevraagd hun mening geven, online en offline"

Shelly werd vorig jaar moeder van zoontje Jake. De presentatrice geniet ontzettend van de roze wolk, maar soms wordt haar prille geluk overschaduwd. Op één van de eerste foto’s die ze van haar mannetje deelde op Instagram kreeg ze, naast honderden leuke, een paar hele vreemde reacties. Shelly: "Dat vond ik echt bizar (…) Wat bezielt die mensen? Gaan ze zo ver voor een beetje aandacht? Ja dus."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shelly Sterk heeft nieuwe baan na ontslag bij Talpa
Lees ook

Shelly Sterk heeft nieuwe baan na ontslag bij Talpa

Normaal gesproken reageert ze nooit echt op zulke comments vertelt ze in de Oh Baby!-special van het blad, maar als moeder kon ze het niet over haar hart verkrijgen en pakte de haters flink aan. Daarop kreeg ze zoveel lieve reacties, dat ze juist weer positief verbaasd was. “Ik sta er soms van versteld hoe snel mensen ongevraagd hun mening geven, online en offline”, aldus Shelly. “Ik heb me er allang bij neergelegd dat vijftig procent van de mensen me mag en de andere vijftig procent niet, dus denk ik al snel: 'ze doen maar, het hoort erbij.'”

Wel denkt ze inmiddels even drie keer na voordat ze een foto van haar kleine plaatst. Maar over het algemeen krijg ze alleen maar leuke reacties. “Misschien omdat ik mezelf niet al te serieus neem op social media.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het hele interview met Shelly en een aantal andere bekende moeders lees je nu in de &C-special Oh Baby!

Lees meer over
Shelly Sterk