alles op zijn tijd

Maxime Meiland valt op oudere Hollandse kaaskoppen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal LINDA.MeidenMaxime Meiland valt op oudere Hollandse kaaskoppen
RTL

Frankrijk is niet de liefdesvijver waar Maxime Meiland (24) in kan hengelen, vertelt ze in haar nieuwste vlog voor 'LINDA.Meiden.' De kasteeldame vertelt ook hoe het is om alleenstaande moeder te zijn voor haar dochtertje Claire (2).

"Ik merk wel dat ik niet op Franse mannen val"

Wat wil Maxime? is de vlog waarin de blondine antwoord geeft op de vraag hoe het gesteld is met haar liefdesleven. De Chateau Meiland-ster heeft nog niemand aan de haak geslagen. "Ik zit gewoon nog steeds in Frankrijk en dat zal sowieso de komende maanden zo zijn", legt ze uit. "Dus dat ligt gewoon nog steeds op z'n gat." 

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'
Lees ook

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'

Maxime weet niet of ze er meer voor open staat. "Misschien dat dat in Nederland gaat veranderen", verklaart ze. "Misschien als ik een heel leuke boer zie. Enig. Want ik merk wel dat ik niet op Franse mannen val." Ze weet waar ze wél van houdt: "Blond, blauwe ogen. Lekker Hollands." Bovendien zou ze een man willen die wat ouder is dan zij, omdat ze al een dochter heeft. "Iemand moet wel dat ouderschap leuk vinden en aankunnen." 

Claire's vader is niet in the picture, waardoor Maxime een alleenstaande ouder is. "Daar heb ik eigenlijk niet voor gekozen", vertelt ze. Haar dochter kwam namelijk als een verrassing. "Het is wat het is en je moet er het beste van maken. Het is ook moeder natuur, dus alles gaat eigenlijk vanzelf. Ik heb heel lieve ouders die helpen. Dus het gaat eigenlijk allemaal wel goed." 

Maxime en de rest van de Meilandjes werden laatst op de hak genomen in De TV Kantine. De grappige persiflage zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Maxime MeilandLiefdeRelatieVlogger