tot snel

Moederhart Quinty Trustfull in duizend stukjes: 'Wat mis ik jou'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMoederhart Quinty Trustfull in duizend stukjes: 'Wat mis ik jou'
RTL

Quinty Trustfull (48) heeft het er enorm moeilijk mee dat haar dochter zich aan de andere kant van de wereld bevindt. "Wat mis ik jou lieve mop", schrijft ze verdrietig op haar Instagram.

De Koffietijd-ster woont deels in Atlanta vanwege de carrière van haar man, die hulptrainer is van Frank de Boer. Het reizen is Quinty niet onbekend, een paar jaar geleden pendelde ze nog op en neer tussen Milaan en Amerstdam. Maar het betekent wel dat ze haar dochter niet zo vaak ziet als ze zou willen. Dat ze vanwege de coronacrisis voorlopig helemáál niet terug naar Nederland kan, valt haar totaal zwaar.

Moïse Trustfull moet zich harder bewijzen door bekende moeder
Lees ook

Moïse Trustfull moet zich harder bewijzen door bekende moeder

Met haar volgers op Instagram deelt ze het grote gemis. "Ik wil met je knuffelen, lachen, plezier maken, je vasthouden, door je mooie haren kroelen", schrijft de presentatrice bij een aantal foto's van haar prachtige dochter Moïse. "Ik mis onze uitstapjes, het samen eten, samen sporten, samen werken, samen bankhangen, kortom; ik mis jou!" Ze kan dan ook niet wachten om haar weer te zien, maar weet dat haar dochter altijd in haar hart zit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Moïse heeft het niet makkelijk. "Ik jullie ook zó erg!", reageert ze onder de post. "Hopelijk tot snel weer eindeloos knuffelen." Voor de dochter van is het ook niet makkelijk, nu haar eigen winkel even dicht zit. Wij spraken haar over deze moeilijke tijden:

Lees meer over
Quinty Trustfull