out with the old

Dit koppel vervangt Gianni en Melissa in Temptation Island

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Temptation IslandDit koppel vervangt Gianni en Melissa in Temptation Island
RTL

De exit van Gianni en Melissa in 'Temptation Island' betekent dat een nieuw koppel hun entree doet. En die wakkeren de passie alleen maar aan...

"Ik denk dat ik het wel aankan"

Nu het Temptation-avontuur voor Gianni en Melissa erop zit, zijn er nog maar drie koppels over. Maar daar komt snel verandering in, want Zach en Simone staan al in de startblokken. "Toevallig stonden de koffers al klaar", vertelt Zach als ze tegenover de presentatoren staan. Het koppel heeft net een vakantie in Dubai achter de rug als ze een telefoontje krijgen en hun vlucht omgooien. 

Melissa en Gianni geconfronteerd met meesmokkelen telefoon
Lees ook

Melissa en Gianni geconfronteerd met meesmokkelen telefoon

De tortelduifjes zijn ongeveer een jaar samen en wonen ook al die tijd al samen. Ze zijn dan ook helemaal klaar voor de volgende stap: kinderen. Temptation Island is dan voor hen ook dé ultieme test. "Ik kijk al vier jaar lang alle seizoenen en ik denk steeds: ‘Waarom kunnen die idioten het niet gewoon volhouden?'" vertelt Zach. "Ik denk dat ik het wel aankan." Hij ziet zichzelf als een echte verleider, en die zijn volgens hem niet te verleiden. Al doet zijn eerste avond in de villa anders vermoeden...

Zach vertelt dat hun leeftijdsverschil (ze schelen zeven jaar) geen enkel probleem is. Maar volgens de verleidsters is hij nog helemaal niet klaar voor huisje, boompje, beestje. Toch is Zach al eens verloofd geweest, maar zijn verloofde ging destijds vreemd. Wordt hij deze keer weer bedrogen?

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Het is niet de eerste keer dat een koppel vervangen wordt. Vorig jaar gingen Channah en Quentin naar huis, omdat Channah zwanger was. In deze video vertelt hij daar openhartig over:

Lees meer over
VideolandTemptation Island