Hoest nou?

Isa Hoes heeft belangrijke boodschap voor volgers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIsa Hoes heeft belangrijke boodschap voor volgers
RTL

Ook Isa Hoes houdt zich aan de verstrekkende coronamaatregelen, hoe moeilijk het ook is. De 52-jarige actrice deelt op haar Instagram hoe zij deze bijzondere tijden meemaakt en heeft een belangrijke boodschap voor haar volgers.

"Het is niet makkelijk, maar we kunnen dit"

De actrice deelt een foto van een bosje tulpen. “De tulpen willen ook naar buiten”, schrijft ze erbij. “Lieve mensen; nog even volhouden. Het is niet makkelijk, maar we kunnen dit. Ik heb in mijn leven altijd proberen te kijken naar de positieve kant. Naar wat kan ik hier uit halen, wat levert het mij op.”

Isa Hoes: 'Eerste keer seks na overlijden Antonie was doodeng'
Lees ook

Isa Hoes: 'Eerste keer seks na overlijden Antonie was doodeng'

“Dan komt er ook weer een moment waarin ik al mijn zegeningen tel, heel dankbaar ben en zelfs weer verder kan kijken; waar sta ik nu en wat zou ik nog willen in het leven”, vervolgt ze. Isa legt uit dat ze het mooi vindt om te zien hoe iedereen zijn eigen ritme probeert te vinden.

“Wees lief voor jezelf in deze roerige tijden, dan ben je het ook voor een ander.” Isa besluit haar bericht met haar steun uit te spreken voor iedereen die het momenteel zwaar heeft. “We denken aan jullie."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Isa Hoes