Wat ik je bram

John van den Heuvel volgt Bram Moszkowicz voor Videoland-docu

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohn van den Heuvel volgt Bram Moszkowicz voor Videoland-docu
RTL

Misdaadverslaggever John van den Heuvel (57) en voormalig advocaat Bram Moszkowicz (59) hebben de handen ineengeslagen voor een bijzondere documentaire voor Videoland. In ‘Bram Moszkowicz: Erop of eronder’ volgen we de voormalig strafpleiter, terwijl hij probeert om weer de advocatuur in te mogen.

Bram Moszkowicz werd in 2013 als advocaat geschrapt van het tableau, maar nu, zeven jaar later, wil hij terugkeren. Misdaadverslaggever John van den Heuvel volgt hem in de aanloop naar de zitting van het Hof van Discipline tot aan de uitslag van 30 maart 2020.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bram Moszkowicz: 'Ik heb wel eens leukere dagen gekend'
Lees ook

Bram Moszkowicz: 'Ik heb wel eens leukere dagen gekend'

Een proces waar voor de gevallen advocaat alles vanaf hangt. Heeft Bram Moszkowicz zijn leven gebeterd? John sprak voor en tegenstanders, onder wie: Geert Wilders, Jeroen Pauw en Elsevier-journalist Gerlof Leistra.

John van den Heuvel: “In deze documentaire volgde ik Bram vanaf de dag dat hij voor het Hof van Discipline zijn terugkeer in de advocatuur bepleitte. Wij kennen elkaar al meer dan 25 jaar en het was de afgelopen jaren treurig te zien hoe Moszkowicz’ ooit zo glansrijke carrière eindigde. In openhartige gesprekken vertelt hij me over die inktzwarte periode in zijn leven en reageert hij eenmalig op het besluit op 30 maart jl. van de tuchtrechters om hem niet meer toe te staan zijn vak uit te oefenen.”

Eerder werd duidelijk dat het verzoek om terug te keren niet is aanvaard en dat Bram niet zal terugkeren als advocaat. In RTL Boulevard sprak John hierover.

Bram Moszkowicz: Erop of eronder is nu te zien bij Videoland.

Lees meer over
Bram MoszkowiczJohn van den Heuvel