nodig in deze tijden

Wendy van Dijk weer terug met Hart in Aktie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Moon JansenWendy van Dijk weer terug met Hart in Aktie
RTL

SBS6 brengt 'Hart in Aktie' woensdag terug op de buis. Het gaat om een speciale editie waarin mensen worden geholpen die in de huidige coronacrisis hulp hard nodig hebben, zo kondigt de zender donderdag aan. Voor het eerst sinds 2006 is Wendy van Dijk (49) weer de presentatrice van dienst.

"We kunnen onmogelijk stilzitten, terwijl hulp op zoveel vlakken op dit moment hard nodig is"

"We kunnen onmogelijk stilzitten, terwijl hulp op zoveel vlakken op dit moment hard nodig is", vindt Wendy. Zij rijdt met het Hart in Aktie-busje door heel Nederland om initiatieven die Nederlanders zelf op poten hebben gezet te steunen.

"Ik hoop dat we met Hart in Aktie een kleine bijdrage kunnen leveren en aandacht kunnen geven aan de mooie en hartverwarmende acties die worden opgezet in ons land, die onze steun kunnen gebruiken."

Wendy van Dijk viert tiende verjaardag dochtertje Lizzy
Lees ook

Wendy van Dijk viert tiende verjaardag dochtertje Lizzy

Wendy maakte Hart in Aktie eerder van 2000 tot 2006. In 2003 won ze met de show de Gouden Televizier-Ring.

Vorig jaar kondigde SBS6 na haar overstap van RTL naar Talpa al aan dat Wendy opnieuw het gezicht van Hart in Aktie zou worden.

Het lijkt erop dat de huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard inmiddels voorbij is. Het stel heeft er het afgelopen jaar alles aan gedaan om hun relatie te redden en hun aanpak blijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen.

Lees meer over
Wendy van Dijk