rumour has it

Adele's scheiding van 166 miljoen euro blijft privé

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAdele's scheiding van 166 miljoen euro blijft privé
RTL

De scheiding van Adele (31) moet zo goed als mogelijk privé blijven, vindt de 'Someone Like You'-zangeres. Na acht jaar samen te zijn met Simon Konecki (45) besloot ze er een einde aan te breien. Maar die perikelen mogen niet in het openbaar uitgespeeld worden, eist ze van de rechter.

"Adele en Simon willen niet dat iedereen van alles afweet"

De inkt op de scheidingspapieren is nog niet droog, maar het staat al vast dat het publiek niets te weten zal komen van de breuk tussen Adele en Simon. De zangeres diende een aanvraag in bij de rechter om te voorkomen dat hun schikking openbaar zou worden gemaakt. En dat is haar toegekend, meldt The Sun

Adele praat mond voorbij en verklapt datum nieuw album
Lees ook

Adele praat mond voorbij en verklapt datum nieuw album

Dat houdt in dat de 'financiële zaken, verkopen van middelen en andere vertrouwelijke informatie' niet naar buiten mogen komen na de scheiding. "Adele en Simon willen niet dat iedereen van alles afweet", aldus een bron. "Ze willen het allebei zo privé mogelijk houden om hun zoon Angelo te beschermen." 

Adele kondigde afgelopen september aan te gaan scheiden. De twee zouden in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, wat betekent dat ze de gezamenlijke 166 miljoen euro door de midden moet. Inmiddels is Adele al bezig met hele andere dingen. De zangeres is enorm afgevallen sinds de breuk, lijkt alweer de liefde te hebben gevonden met rapper Skepta én werkt aan een nieuw album. 

Volgens bronnen dichtbij Adele is ze zo'n 35 kilo kwijtgeraakt sinds de scheiding. Dat laat de zangeres maar al te graag zien op social media en tijdens haar vakanties, maar haar fans vonden het maar niets. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]EchtscheidingLiefdeRelatieHuwelijk