Glossystyle

Beautygloss-Mascha en Gregor delen pikante details over seksleven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeautygloss-Mascha en Gregor delen pikante details over seksleven
RTL

YouTube-ster Mascha Feoktistova en haar man Gregor zijn al jaren dolgelukkig met elkaar, zowel boven als onder de lakens. Het stel staat er om bekend vaker openhartig te zijn over hun seksleven in hun YouTube-filmpjes, maar voor ‘Spuiten en Slikken’ gaan de twee een stapje verder.

"Ik heb wel het gesprek geopend en gevraagd hoe het jou lijkt"

Mascha en Gregor zijn te gast in de zogenoemde seksmobiel en beantwoorden hierin samen met presentator Jurre Geluk de meest uiteenlopende vragen van kijkers. Mascha is al eens eerder openhartig geweest over het feit dat zij en Gregor wel van een trio houden, en nu vertelt ze hoe ze op het idee kwamen. 

Beautygloss-Mascha toont prachtige babybump in bikini
Lees ook

Beautygloss-Mascha toont prachtige babybump in bikini

Het zaadje werd namelijk geplant door het bekijken van een pornofilmpje. “Ik heb wel soms als ik iets kijk dat ik denk: hier kan ik inspiratie uit halen", legt Mascha uit. "Voordat wij voor het eerst een trio deden, bekeek ik eerst een filmpje. Als ik dat nooit had gezien hadden we er waarschijnlijk nooit aan gedacht om het zelf eens te doen.”

“Ik heb wel het gesprek geopend en gevraagd hoe het jou lijkt", vervolgt Mascha. Ook onthult het stel dat Gregor toch wel het meeste en het vaakste zin heeft in de daad. “We hebben het er wel over. Dan spreek je wel uit: 'Misschien moeten we vanavond weer seks hebben.'" “En anders moet je het zelf gaan doen”, vult Gregor aan.

Tot slot worden de twee uitgedaagd om hun favoriete seksstandje te delen én voor te doen. Omdat Mascha momenteel zwanger is, laat ze het voorbeeld aan Gregor en Jurre over. "Ik hou erg van doggystyle", onthult de vlogster. Haar man is echter meer van de cowgirl-positie.

De aflevering is hier te bekijken. 

Lees meer over
Mascha FeoktistovaSeks