Like monica

Monica Geuze emotioneel over hoe het nu tussen haar en Lars gaat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMonica Geuze emotioneel over hoe het nu tussen haar en Lars gaat
RTL

In de nieuwste aflevering van 'Like Monica' vertellen Monica Geuze (25) en Lars Veldwijk (28) over hun ruzie, verbroken relatie en de huidige stand van zaken. Iets wat hen allebei erg emotioneel maakt.

"Hij is de vader van mijn kind, dus ik hou wel van hem"

Terwijl Monica met haar beste vriendin aan het shoppen is in Londen, keert Lars voor het eerst sinds zes weken terug naar Nederland om dochter Zara-Lizzy (1) te zien. Na hun ruzie gaat het iets beter tussen de ex-geliefden.

Monica: "Hij is de vader van mijn kind, dus ik hou wel van hem. Ik ga ervan uit dat hij van mij houdt als moeder van Zara-Lizzy." Maar er is nog wel oud zeer. "Als jij mij letterlijk laat zitten met ons kind en de verantwoording op mij laat rusten, dan is het wel chic om af en toe aan mij te vragen hoe het met me gaat."

Monica: 'Ik denk dat Lars hoop had dat het goed zou komen'
Lees ook

Monica: 'Ik denk dat Lars hoop had dat het goed zou komen'

Lars begrijpt dat het zwaar is voor zijn ex-vriendin. "Op een gegeven moment ben ik niet meer gaan vragen naar Monica en daar is de ruzie over begonnen. Ik heb Monica hier in Nederland achtergelaten met een kind. Ik moet misschien meer respect en belangstelling tonen." Door de ruzie verbrak Monica tijdelijk het contact.

Dat de voetballer door het voorval twee weken lang niet wist hoe het met zijn dochter ging en haar niet kon zien of spreken, viel hem zwaar. "Het voelde als twee maanden."

In gesprek met RTL Boulevard doet Monica een boekje open over de Videoland-serie. 

Lees meer over
Monica GeuzeLars Veldwijk