hulde

Johnny de Mol bedankt kijkers voor The Passion

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Johnny de Mol bedankt kijkers voor The Passion
RTL

'The Passion' zit er weer op voor dit jaar. Het was behoorlijk anders dan voorgaande jaren, maar presentator Johnny de Mol (41) is alsnog erg tevreden over het eindresultaat. Daarom bedankt hij zijn volgers en de kijkers van de show op Instagram.

"Nederig, dankbaar en supertrots"

Johnny was de verteller van The Passion dit jaar, maar het paasspektakel zag er natuurlijk heel anders uit door de coronacrisis. De presentator pakt zijn kans om de 2,7 miljoen kijkers van dit jaar te bedanken voor hun steun en zelf terug te blikken op de ervaring. 'Nederig, dankbaar en supertrots' is hij op het programma, vertelt hij op Instagram. 'Hulde aan de geweldige productie en medewerkers van The Passion.'

Johnny de Mol zag The Passion eigenlijk niet meer zitten
Lees ook

Johnny de Mol zag The Passion eigenlijk niet meer zitten

Ook neemt Johnny een momentje voor de mensen die 'zijn/haar angsten heeft gedeeld' dit jaar. 'Jullie staan er niet alleen voor. Dat is wel duidelijk. Een avond om niet te snel te vergeten. Samen sterk.' De presentator weet de juiste snaar te raken bij zijn volgers. 'Wat heb je het goed gedaan. Kippenvelmomenten', 'Je hebt het prachtig verwoord' en 'Het kwam binnen' klinken de lovende reacties onder het bericht. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Passion had er eigenlijk heel anders uit moeten zien dit jaar. De hoofdrolspelers vertellen er alles over in de video hieronder.

Lees meer over
Johnny de MolPasenTv-programmaTelevisieInstagramSociale Media