hoop doet leven

Een sprankje hoop voor Peter Bercx uit Beau en de Veteranen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Beau en de VeteranenEen sprankje hoop voor Peter Bercx uit Beau en de Veteranen
RTL

Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam praat Beau van Erven Dorens (49) in zijn show ‘Beau Blijft Binnen’ over alles dat ons op dit moment bezighoudt. Twee weken geleden sprak de presentator met veteraan Peter Bercx, die inmiddels in coma wordt gehouden in het ziekenhuis vanwege het virus. Zijn vrouw Sonja vertelt nu over de hel die zij is doorgegaan.

"Hij gaat heus wel terugkomen dat weet ik zeker"

Hoewel Beau eerder in zijn uitzending nog met Peter zelf sprak, ligt deze inmiddels onder zeil op de intensive care. Zijn vrouw Sonja, die ook kampte met het virus, is gelukkig wel weer thuis en doet haar verhaal.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Veteraan Peter Bercx opgenomen op de intensive care
Lees ook

Veteraan Peter Bercx opgenomen op de intensive care

"Met met mij gaat het stukken beter", begint ze het gesprek positief. Met Peter gaat het nog altijd wat minder. "Hij slaapt nog steeds. Ze waren vandaag wel iets positiever: hij heeft iets minder medicatie en iets minder zuurstof, maar het wordt nog een lange weg", aldus Sonja. De voormalig veteraan heeft nog altijd koorts, maar het is geen doodlopende straat volgens zijn vrouw: "Hij gaat heus wel terugkomen dat weet ik zeker."

Peter deed vorig jaar mee aan het programma Beau en de Veteranen, waarin veteranen met PTSS werden gevolgd tijdens een trip door de wildernis.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens