andere boeg

André Hazes viert Pasen op wel heel bijzondere wijze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes viert Pasen op wel heel bijzondere wijze
RTL

Regels zijn er om te breken en André Hazes (26) houdt zich aan dat gezegde. Pasen staat normaal gesproken in het teken van paaseitjes, konijnen en kuikens, maar bij de zanger thuis vieren ze het heel anders. Dat blijkt uit André's nieuwste Instagramfoto.

"Piratenfeestje"

Geen hazen, konijnen, kippen of kuikens te gast bij de Hazes-familie. André en zijn kleine jongen gaan voor een 'piratenfeestje', zo is te zien op Instagram. Het vader-zoonduo neemt het ervan met de feestdagen, maar wel net anders dan hoe de meeste Nederlanders dat doen met Pasen. Ook opvallend: André en zijn vriendin Monique kondigden aan dat ze hun zoon niet meer herkenbaar in beeld zouden brengen op social media, maar de kleine Dré schittert naast zijn papa op het Paaskiekje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes laat zijn wilde haren flink groeien
Lees ook

André Hazes laat zijn wilde haren flink groeien

André viert Pasen dit jaar met zijn zoontje en zijn vriendin Monique. De twee hebben een turbulente periode achter de rug. Hun relatie ging uit, waarna de zanger verder ging met Bridget Maasland. Na drie maanden kwam daar ook weer een einde aan en kwamen André en Monique weer samen. Ook zijn moeder had daar een mening over, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
André Hazes jr.André HazesMonique NoellMonique WestenbergLiefdePasenInstagramSociale Media