door pers afgemaakt

Nieuwe Tiger King-aflevering nu al in Nederland te zien

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNieuwe Tiger King-aflevering nu al in Nederland te zien
RTL

Netflix heeft eerder dan gepland de epiloog van de successerie 'Tiger King' online geplaatst. De nieuwe aflevering, waarin een aantal bijpersonages napraat over het succes van de serie, zou morgen online komen maar is sinds vandaag opeens al in Nederland te zien.

"Niemand houdt van de nieuwe aflevering"

Netflix meldde eerder dat de extra episode pas woensdag met ondertiteling te zien zou zijn. De napraatshow werd zondag in de VS gelanceerd. De commentaren zijn vernietigend. 'Niemand houdt van de nieuwe aflevering', vat Forbes de kritieken samen.

Joe Exotic schreef boek over zijn 'hartverscheurende' jeugd
Lees ook

Joe Exotic schreef boek over zijn 'hartverscheurende' jeugd

In de aftershow praat komiek Joel McHale met een paar opvallende personages uit Tiger King, zoals dierentuinmedewerker Erik Cowie, eenarmige transgender Saff en John Finley, de ex-echtgenoot van hoofdpersoon Joe Exotic.

Tiger King ontpopte zich de afgelopen weken tot dé grote nieuwe kijkcijferhit van streamingdienst Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de film bovenaan de lijst met best bekeken programma's van Netflix. Ook in Nederland prijkt Tiger King inmiddels doorlopend in de top 3 van best bekeken programma’s.